“joc coronat dalt Emmy candidat de trons – Yahoo News

més… Crec que la propera vegada que vagi fora serà per atendre els Emmys.” En general, enganyar beisbol herois jonrón Cheat Engine Terbaru 2014 HBO va guanyar els major nombre de nominacions amb 99, mentre que en línia corrent Netflix gegant es va duplicar el nombre de assenteix amb el cap de l’any passat amb 31. Pel que fa a espectacles, “American Horror Story: Aquelarre” va ser tercer amb 17 assenteix amb el cap, seguit per 16 per “Breaking Bad,” la sèrie de culte sobre mestre-convertit-drogues Capo Walter White que va acabar l’any passat i el mateix nombre de pel. lícula teatre SIDA “El cor Normal.” Són una sèrie d’actors britànics en la gestió, incloent Martin Freeman, Benedict Cumberbatch, Idris Elba, repetir nominats Michelle Dockery i Maggie Smith per “Downton Abbey” i “12 anys un esclau” estrella Chiwetel Ejiofor. -“Bona dona”, estrella ‘Pàtria’ estat deixada de banda – veure la galeria de actriu Claire Danes apareix en una projecció de “Pàtria” de Showtime temporada 3 Finale & però hi ha també alguns snubs notables, incloent-hi CBS àmpliament aclamat “The Good Wife” a la millor cursa de teatre, on “Joc de trons” s’enfronta a “Breaking Bad, «”Mad Men”,”House of Cards””Detectiu veritable”i”Downton Abbey”. Estat deixada de banda també eren “Pàtria” estrella Damian Lewis i Elisabeth Moss de “Mad Men”. En la millor cursa de comèdia, “taronja és la http://diooda.com/cara-menghipnotis-orang/ nou negre” va ser nominat al costat de la llarga sèrie «The Big Bang Theory,» “Louie”, “Modern Family” i “Veep”, així com nouvingut HBO “Silicon Valley”. “Detectiu veritable” va anotar plom actor nominacions als seus coprotagonistes Woody Harrelson i Matthew McConaughey, amb Kevin Spacey (“House of Cards”), Bryan Cranston (“Breaking Bad”), Jeff Daniels (“la redacció”) i Jon Hamm (“Mad Men”). Conduir actriu de teatre assenteix amb el cap va anar a Dockery, Lizzy Caplan per “Mestres del sexe,” Claire Danes per “Pàtria”, Julianna Margulies per “The Good Wife, «Kerry Washington”Escàndol”i Robin Wright per”House of Cards”. Veure galeria actriu Kerry Washington assisteix a un acte al Teatre Leonard H. Goldenson el 16 de maig de 2013 en ni “el increïblement humiliant ser nominat no només una tercera vegada però entre un grup d’actrius excepcional talents i aclamada per la crítica,” Mayim Bialik, un candidat actriu suport per a “The Big Bang Theory,” va dir el Hollywood Reporter.

“Joc de trons” guanya un líder 19 Emmy Nods: NPR

Jo vull tornar a Miami, Jones va dir com Bosh. No vull deixar de South Beach. Realment no vol anar a Houston em refereixo Id anar-hi i rebre compensació bé i crec que podria ser un equip competitiu. Però per què a terra voldria jugar amb algú altre que LeBron James? Ets Cavaliers propietari Dan Gilbert què seria el retorn de LeBron mitjana a la Cavs? Això significaria que ell i jo finalment podria reparar tanques. Tots diem coses que no entenem, Jones va dir com Gilbert.

Joc de Jones: Tots els LeBron edició de paper jugar dijous «CBS Boston

Es va guanyar l’any passat. Si els votants del segle XXI anirà prou lluny coronar “Joc de trons” amb el Premi drama superior és una pregunta intrigant. Amb l’excepció de “Lost”, espectacles que cauen dins els gèneres ciència-ficció i fantasia han quedat curts, tot i que han obtingut altres premis com el Premi de Peter Dinklage 2011 actor secundari per a “Joc de trons”. Ha nominat aquest any.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s