Dona mor després de nit clavat en cotxe

Notícies – Inici |

Erin Del Llano, portaveu de la xarxa elèctrica nacional, va dir que el poder perdut 476 clients. La majoria, tanmateix, havia d’electricitat restaurat a 10-15 minuts, va dir. L’estació de policia va ser entre les llars i les empreses que va perdre el poder, però un generador d’emergència va mantenir els llums, telèfons i ordinadors que executen, galant va dir. El tall tancar temporalment de senyals de trànsit, però hi havia cap problema important de seguretat pública, va afegir.

Comediant Tracy Morgan va llançar des de centre de rehabilitació següents accident NJ – Yahoo Notícies

Enviar gràcies! S’ha enviat un enllaç. Fet Tracy Morgan va llançar des de mes de rehabilitació després de l’accident per BRUCE SHIPKOWSKI 3 hores fa 0 accions. Fotos de vista arxiu – en aquesta foto 28 abril, 2012, arxiu, Tracy Morgan assisteix a The Comedy Awards a Nova York. Morgan és demanant Wal-Mart sobre el 7 de juny 2014, accident autopista que greument ferit i va matar un comediant Company. La demanda, presentada dijous, juliol 10, 2014, als EUA

Tracy Morgan va llançar des de mes de rehabilitació després de l’accident – Yahoo Notícies

PETERSBURG, Florida – autoritats diuen http://diooda.com/cheat-modoo-marble/ una dona sense sostre estava clavat en un cotxe i més tard va morir després de caure adormit sota una cotxera a un condomini de zona de Tampa Bay complex. St. Petersburg policia 55 anys Henrietta Regina Dickson va caure adormit o aprovada en l’espai d’aparcament en algun moment dimarts a la nit.

Cotxe colpeix Pol, http://diooda.com/cheat-counter-strike/ de cops a poder a Methuen» Merrimack Valley» EagleTribune.com, North Andover, MA

S’ha enviat un enllaç. Fer comediant Tracy Morgan alliberat del centre de rehabilitació següents accident NJ fa 1 hora foto vista Tracy Morgan participa durant la gira d’estiu Associació de crítics de televisió premsa HBO a Beverly (Reuters) – el comediant Tracy Morgan va ser llançat des d’un centre de rehabilitació per acabar la seva recuperació d’un cotxe de Nova Jersey accident a casa, la seva portaveu Lewis Kay va dir que el dissabte, pocs dies després de l’actor va demandar Wal-Mart Stores Inc per negligència. Morgan, coneguda sobretot pels seus papers a la televisió Mostra “30 Sacsegen” i “Saturday Night Live,” va ser ferit en l’accident de juny prop Cranbury, Nova Jersey, quan un camió de Wal-Mart estavellar contra l’esquena d’un autobús limusina de Mercedes portant Morgan i uns quants altres, llançar-lo per damunt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s