Motocicleta, accident d’automòbil envia dos a l’Hospital en Chester County

Regional: Sud-est Pa – Inici |

Un home i una dona en la bicicleta van ser llançats a la carretera. Es van ràpids Clicks s’afanyaven a lectura Trauma Center. No hi ha cap paraula sobre les seves condicions. Copyright 2014 WFMZ.

Xina renuncia compra impost sobre cotxes elèctrics. Això estimularà les vendes de cotxes elèctrics? -CSMonitor.com

Tesla va començar a cotitzar a la Xina a l’abril, http://diooda.com/cara-hack-wifi/ i mentre l’empresa té les mans plenes amb marques trolls i tracten assumptes menors, informes de mitjans de comunicació xinesos suggereixen que Tesla ha venut al voltant de 1.300 vehicles fins ara. Tesla preuació de la Model S comprovar això és ja considerat competitiva a la Xina, Elon Musk manifestava la companyia vols no “arrancar” seus clients xinès afegint un marge de benefici saludable sobre existents els impostos d’importació i els impostos indirectes, com algunes altres empreses. BMW començarà a vendre el seu cotxe elèctric i3 del setembre – just a temps per prendre avantatge de la ruptura d’impostos – mentre Volkswagen pretén vendre el seu e-Upelectric t.

Ferides lleus quan gent s’afanya de l’automòbil – Yahoo Notícies

S’ha enviat un enllaç. Fet ferides lleus quan gent s’afanya de l’automòbil fa 8 hores portaveu de fet ATLANTA (AP) A les preferències de contingut per a un centre de convencions d’Atlanta diu unes 10 persones van patir ferides lleus després una multitud va començar a córrer per deixar una mostra de cotxes i bicicletes. Directora de comunicació de Georgia World Congress Center Jennifer LeMaster diu que algunes persones de la commoció causada per començar a córrer a l’esdeveniment multitudinari dissabte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s